Geboorteversiering
Op deze pagina vind u verschillende soorten geboorteversieringen voor de tuin, aan uw gevel of raam.


Hippe geboortestekertjes

Met deze hippe geboortestekertjes kunt u tuin of plantenbak zeer gemakkelijk versieren. De steker is gemaakt in ons Atelier en daardoor uniek in Nederland! Het rieten hart is versierd met bloemen, linten, stoffen hartjes en natuurlijk een schattig ooievaartje. De kleine stekers ( 1.20 cm )kunt u goed combineren met een van onze ooievaars. Ze staan erg leuk bij de voordeur!

De huurprijs bij gelijktijdige huur met een ander artikel per week 5,00.

Reserveren
Deze kleine geboortesteker is beperkt voorradig! Wilt u de steker niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en de adresgegevens. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Hippe letterslinger

Met deze hippe letterslinger kunt u uw deur of raam zeer gemakkelijk versieren. De slinger bestaat uit vilten letters met de tekst: 'a prince/princess is born'.Deze slinger kunt u leuk combineren met een van onze raambaby's, kransen of 3d ooievaars.

De huurprijs bij gelijktijdige huur met een ander artikel eenmalig 5,00.

Reserveren
Deze letterslinger is beperkt voorradig! Wilt u de slinger niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en de adresgegevens. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Leuke waslijn slingers

Met deze hippe waslijn slinger kunt u de gevel of uw raam gemakkelijk feestelijk versieren. Aan de waslijn hangen roze of blauwe babykleertjes. Zo kan iedereen zien of uw een zoon of dochter heeft gekregen. De slinger is weerbestendig en snel op te hangen door middel van zuignappen. De waslijn is goed te combineren met al onze ooievaars en geboorteborden.

De huurprijs per week is 5,00

Reserveren
Deze waslijn slinger beperkt voorradig! Wilt u de waslijn niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging uw reservering.


Leuke geboortevlaggen

Met deze geboortevlaggen kunt u de gevel of uw raam gemakkelijk feestelijk versieren. Zo kan iedereen zien of uw een zoon of dochter heeft gekregen. De vlaggen zijn weerbestendig en snel op te hangen . De vlaggen zijn goed te combineren met al onze ooievaars en geboorteborden.

De huurprijs per week is 5,00

Reserveren
Deze geboortevlaggen zijn beperkt voorradig! Wilt u de vlag niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Hippe Geboortekrans

Met deze leuke geboortekrans met ooievaar kunt u iedereen laten weten dat uw kindje geboren is. Deze krans is vrolijk aangekleedt met Delfts blauwe of Roze Boeren Bont linten en strikken.

Ook hangt er een paar klompjes aan met de tekst: een zoon - een dochter. De krans is weersbestendig en kan dus dit voorjaar gewoon aan uw raam of deur worden gehangen.

De huurprijs per week is 10,00.

Reserveren
Deze geboortekrans is beperkt voorradig! Wilt u deze leuke krans niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis deze ooievaar in krans te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.