Ooievaars op nest
Op deze pagina vind u verschillende soorten ooievaars op nest.


Nieuw in de collectie
Grote Geboortesteker met Ooievaarsnest
Deze ooievaar zit met zijn billen in een heerlijk nestje! Op een lange steker hebben wij een nestje voor hem gemaakt. Uiteraard vrolijk versierd met bloemen, linten en hartjes. Deze grote geboortesteker kunt u gemakkelijk in de grond of een plantenbak steken. Het geheel is ongeveer 1.65 m hoog en is weerbestendig. U kunt een bijpassend houten naambordje bestellen wat u mag houden na de huurtermijn. Prijs 10,00. Met dit nestje kunt u snel en makkelijk uw tuin versieren! Bestel ook een geboortevlag voor in de vlaggenstok en het feest is compleet! Vlaggen vindt u op de pagina geboorteversiering.

De huurprijs per week is 10,00.

Reserveren
Wilt u de grote geboortesteker bestellen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en uw adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Levensechte Ooievaar op nest

Met deze Levensechte Ooievaar kunt u iedereen laten weten dat uw kindje geboren is. Deze ooievaar is geschikt voor de geboorteaankondiging van zowel een jongen als een meisje. Extra tip:U kunt ook de paal met met nest net voor de uitgerekende datum plaatsen. Aan de paal komt dan een bordje met de tekst: landingsplaats. Na de bevalling kunt u de ooievaar op het nest zetten.

Combineren kan heel goed! Wij hebben leuke geboorteversiering voor u gemaakt. Een waslijntje met kleertjes, een lieve geboortekrans voor aan de deur en een hippe vlag in de vlaggenstok. Kijk bij pagina 'geboorteversiering' voor de prijzen!

De huurprijs van de eerste week is 15,00 en voor elke vervolg week 10,00

Reserveren
Deze Levensechte Ooievaar op nest is beperkt voorradig! Wilt u deze leuke ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis deze ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.Nieuw in de collectie
Extra Vesiering voor Ooievaarsnest
Deze heerlijke vrolijke versiering is onze nieuwste creatie. Uiteraard in roze en blauw. Als extraatje kunt u het ooievaarsnest door ons laten versieren met uitbundige roze-blauwe bloemen,linten en stoffen hartjes die bungelen in de wind. Op de rand van het nest zit een lief klein babypopje tussen de benen van de ooievaar.

De huurprijs is eenmalig 7,50.

Reserveren
Deze extra versiering op nest is beperkt voorradig. Wilt u de versiering bestellen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en uw adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Knuffel Ooievaar op nest

Met deze Knuffel Ooievaar in uw tuin kunt u iedereen laten weten dat uw kleintje geboren is! De knuffel ooievaar zit gezellig op een nest. Zijn benen bungelen vrolijk over de rand. De ooievaar is weersbestendig en kan dus gewoon buiten staan! Op verzoek kan er bij het ophaalpunt Heerhugwaard een naambordje worden gemaakt (prijs 10,00) die eenvoudig is te bevestigen aan de paal.

De huurprijs van de eerste week is 15,00 en voor elke vervolg week 10,00.

Reserveren
Deze Knuffel Ooievaar op nest is beperkt voorradig! Wilt u deze leuke ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis deze knuffel ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en uw adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Pluizige ooievaar op nest

Met deze Pluizige Ooievaar in uw tuin kan de kraamtijd beginnen! Deze ooievaar (merk Happy Horse) zit hoog op een nest. Zijn benen bungelen koddig over de rand. U kunt heel simpel zelf het nest en de paal versieren. Of u besteld het 'extra-versier-pakket' bij uw reservering. Zie boven deze pagina. De ooievaar is weersbestendig en kan dus gewoon in uw tuin staan! Combineer deze ooievaar met een vlag in uw vlaggenstok en een geboortekrans aan de deur!

De huurprijs van de eerste week is 15,00 en voor elke vervolgweek 10,00.


Reserveren
De Pluizige Ooievaar is beperkt voorradig! Wilt u deze leuke ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis een ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.