3d ooievaars en 3d raambaby
Op deze pagina vind u verschillende soorten 3d ooievaars en de 3d raambaby.


Nieuw in de collectie
'SuperLieve' Vilten Ooievaar

Deze super lieve Vilten Ooievaar is onze nieuwste creatie. Naar eigen ontwerp en liefdevol genaaid is hij klaar om op uw raam te worden gehangen. De ooievaar kunt u gemakkelijk op uw raam of deur bevestigen dmv een setje zeer goede zuignappen. Op het borstje van de ooievaar hangt dan een roze of blauwe rozet. De ooievaar is 1.35 meter lang en heeft vrolijke bungelbenen die los hangen.

Onze Vilten Ooievaar is weerbestendig en kan gewoon buiten hangen aan uw deur of zelfs in de vlaggenstok! Natuurlijk kan hij ook binnen worden opgehangen. Leuk op een kraamfeest of op de babykamer.


De huurprijs per week is 10,00Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Vilten Ooievaar? U kunt bellen of mailen naar info@lief-creatief.nl Reserveren kan per direct en is gratis!Geef adres en uitgerekende datum door. U krijgt zsm een bevestiging van uw reservering.


3D-Ooievaar

Zo'n 3D-ooievaar is leuk op je raam om te laten zien dat er een kleintje geboren is! Het lijkt net dat deze leuke ooievaar bij jullie een kindje heeft gebracht! De buurt zal versteld staan!

De 3D-ooievaar is gemaakt van watervast vilt en opgevuld met poly-wool; hij kan dus prima tegen een regenbuitje. De bevestiging is met makkelijke zuignappen. De 3d-ooievaar verhuren wij in de maten 150cm en 90 cm.

3D-Ooievaar 150 cm
De huurprijs per week is 10,00.

3D-Ooievaar 90 cm
De huurprijs van de eerste week is 10,00 en voor elke vervolgweek 5,00.

U kunt bij ons gratis reserveren vanaf het moment dat de zwangerschap een feit is. Aan de hand van de uitgerekende datum reserveren wij de 3d-Ooievaar alvast voor u. De reservering start vanaf 1 week voor de uitgerekende datum tot 3 weken na de uitgerekende datum. Natuurlijk kunt u ook last-minute boeken, echter raden wij u aan te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

3D-Ooievaar tip! Om een ster/gebroken ruit te maken kunt u gebruik maken van smalle zwarte isolatietape. Met kleine stukjes tape kun je het raam dan voorzien van mooie scheuren. Net of dat hij dus echt door de ruit is gevlogen!

Reserveren
Wilt u deze leuke ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis de ooeivaar voor u te laten reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.
Special Edition Raambaby

Wij hebben ook een 'Special Edition' Raambaby in de collectie. Deze raambaby is vrolijk versierd met vilt, kralen en lint. De baby heeft dan ook een roze of een blauwe luier aan. In zijn handje een ballon met de tekst Boy of Girl.

De huurprijs van de eerste week is 15,00 en voor elke vervolgweek 10,00.


Reserveren
De raambaby is beperkt voorradig! Wilt u deze gepimpte raambaby niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis een ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.