Houten ooievaars


Op deze pagina vind u verschillende soorten houten ooievaars. Traditionele Houten ooievaar


De traditionele aankondiging van de geboorte van een kindje gaat door middel van de ooievaar. Bij Lief-Creatief vind u diverse modellen voor zowel jongens als meisjes. Alle ooievaars zijn dubbelzijdig beschilderd en zijn eenvoudig te plaatsen. Een feest in uw tuin en een originele manier om te laten zien dat uw zoon of dochter geboren is.

Is het ook voor U nog een verassing of het een jongen of een meisje wordt? Dan hebben wij ook een ooievaar met een baby met een witte luier. Met deze universele ooievaar zit u altijd goed! 

De huurprijs van de eerste week is € 15,00 en voor elke vervolgweek € 10,00.


Reserveren

Wilt u deze leuke ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis een ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Houten ooievaar met luier


Met deze leuke ooievaar is het zeker feest in uw tuin! Aan zijn snavel hangt een roze of blauwe luier met een babypop erin. Deze ooievaar is een prachtige manier om iedereen te laten zien of uw zoon of dochter is geboren. De ooievaar is dubbelzijdig beschilderd en zeer eenvoudig te plaatsen. Combineer de ooievaar met onze geboortevlag en geboortekrans aan uw deur. 


De huurprijs van de eerste week is € 15,00 en voor elke vervolgweek € 10,00.


Reserveren

Wilt u deze Luier Ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis een ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres.

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.


Vliegende ooievaar


Een leuke vliegende ooievaar met bewegende vleugels. Op zijn rug ligt een schattig kindje in een roze of blauwe pyama te slapen. Onderaan de ooievaar hangt een houten hartje als tegengewicht. Op aanvraag kunnen wij daar een houten naambordje aan hangen. Deze mag u houden na de huurtermijn. Prijs naambordje € 7,50. De ooievaar is eenvoudig op te hangen aan bijvoorbeeld een pergola, een boom of zelfs aan de vlaggenstok. De ideale oplossing bij het ontbreken van een tuin. De lengte is 90 cm en de breedte is 110 cm.

De huurprijs per week is € 10,00 Reserveren

De Vliegende Ooievaar is beperkt voorradig! Wilt u deze leuke ooievaar niet missen, stuur dan een mailtje naar: info@lief-creatief.nl om gratis een ooievaar te reserveren. Graag ontvangen wij de uitgerekende datum en adres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging van uw reservering.